NH-Interieurs
Fultonstraat 10
6716 AX  Ede
Tel : 0318-505883
Fax: 087-7847522
info@nh-interieurs.nl
 
 
Home Interieurbouw Projectinrichting Onze projecten Nieuws MVO Contact

Uw project onze zorg

NH-Interieurs maakt houten meubels en interieurs op maat voor al uw projecten. Wij maken onder andere receptiebalies en interieurs voor autoshowrooms, hotels en vakantieparken. Ook creëren we professionele praktijkruimten voor therapeuten, artsen en medische centra. Voor scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvangcentra bouwen we praktische wandkasten en tafels. Uiteraard volgens alle veiligheidsvoorschriften.

Voor elke situatie een oplossing

Geen enkel project is dezelfde. NH-Interieurs denkt daarom graag met u mee wat betreft de meest passende oplossing in uw situatie. Wij zijn creatief en flexibel van ontwerp tot montage. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden op het gebied van materialen en kleuren om het interieur van uw bedrijf of instelling tot een passend geheel te maken. Wij bieden u graag een technisch uitvoerbaar ontwerp aan op basis van uw eigen wensen en ideeën.

Om een indruk te krijgen van de diverse projecten van NH-Interieurs nodigen wij u uit om de pagina ‘onze projecten’ te bekijken.


Contact
Voor een persoonlijk advies op uw maat of voor een afspraak kunt u contact opnemen via 0318 - 50 58 83 of via het contactformulier onder de button contact.
U kunt ook een email zenden aan info@nh-interieurs.nl