NH-Interieurs
Fultonstraat 10
6716 AX  Ede
Tel : 0318-505883
Fax: 087-7847522
info@nh-interieurs.nl
 
 
Home Interieurbouw Projectinrichting Onze projecten Nieuws MVO Contact

 

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Interieurbouwer

Functieomschrijving :

Als interieurbouwer houd je je vooral bezig met het vervaardigen van meubels en interieurs in de werkplaats naar aanleiding van aangeleverde productietekeningen met behulp van het aangeleverde materiaal. Je werkt zelfstandig of in teamverband bij kleine tot grootschalige projecten, onder leiding van leidinggevende. Je draagt bij aan de uitvoeringsverantwoordelijkheid bij een totstandkoming van meubels en interieurs. Je wilt graag kwalitatief vakwerk afleveren dat én functioneel is én er ook nog eens piekfijn uitziet. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het machinaal bewerken van plaatmaterialen middels een opdeelzaag, formaatzaag en kantenaanlijmer. De voorbewerkte onderdelen samenstellen tot eindproducten door lijmen, schroeven of spijkeren. Geeft de producten vorm door middel van handgereedschap, mallen en persen die ook worden ingesteld. Je moet tekeningen kunnen lezen. Monteert zonodig ook het meubilair en/of betimmeringen bij de opdrachtgever. Helpt bij het lossen van de goederen en verzorgt het interne transport naar de ruimte waar deze moeten worden opgesteld. Maakt zo nodig ter plekke de noodzakelijke aanpassingen. Je werkt samen met collega’s in en buiten het bedrijf maar je krijgt ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je komt te werken in klein team die er samen de schouders onder willen zetten. Het betreft een full-time functie.

Functie-eisen:

Vaktechnische kennis verkregen door ervaring en opleiding. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de interieurbouw en bent in staat zelfstandig oplossingen te bedenken in onverwachte omstandigheden, Geen 9 tot 5 mentaliteit, Sociaal vaardig, collegiaal, klantgericht en representatief. Je moet je kunnen vinden in onze belangrijkste kernwaarden: Initiatief, Inzet, Betrokkenheid en Enthousiasme.

Solliciteren:

Ben jij geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV, bij voorkeur per email naar info@nh-interieurs.nl, anders per post naar onderstaande adresgegevens:

NH-Interieurs t.a.v. N. den Hartog, Fultonstraat 10, 6716 AX  Ede